Olympus Has Fallen – Cod Roşu la Casa Albă 2013

Olympus Has Fallen – Cod Roşu la Casa Albă 2013

Filme noi cu Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman .Atunci cand Casa Alba este “capturata” de teroristi si presedintele Statelor Unite este rapit, fostul bodyguard al presedintelui, Mike Banning este si el in interiorul cladirii. In timp ce echipa de securitate inca incearca sa puna la cale un plan pentru a -l elibera pe presedinte, Mike Banning, care desi a fost renegat de aceasta echipa, este cel care ii va ajuta pe acestia si le va da informatii din interior. Vor reusi ei sa elibereze Casa Alba si pe presedintele Statelor Unite si de asemenea sa ii prinda pe cei care au pus la cale acest plan?

Gen:: Actiune, Drama, Filme Online, Thriller

Anul:: 2013

Tag-uri: , , , , , ,

Vizioneaza film online gratis subtitrat

Ai vizionat acest film ? Spune-ne părerea ta !
 

  1. Anonim - 6 months înainte a spus:

    bunicel filmu,ideea cu retragerea trupelor ptr a salva presedintele,chiar daca e presedintele USA e total gresita.oricum e doar un film

  2. Anonim - 6 months înainte a spus:

    pentru un presedinte care oricum putea sa moara in accidentul de masina regizorul sacrifica corea de sud.daca cererile teroristilor depasesc o anumita limita eu cred ca e de preferatsacrificiul catorva oameni(chiar daca printre ei se afla presedintele)pentru a salva milioane de vieti.inca o data se vede ideologia americana unde nu conteaza viata altor natiuni.